Tæpper og plaider

Tæpper og plaider

Hos Anton Dam forhandler vi alt fra gulvtæpper, tæpper og plaider. Med disse produkter er nemt at skabe den stemning du ønsker i dit hjem og personliggøre din sofa, stol eller gulv.

Til de kolde vinter dage eller de lune sommeraftner har vi plaider der passer. Elvang plaider er fremstillet med peruvianernes tradition, HAY plaider er friske med dansk design tradition, Erode plaider fra italienske Missoni.

De velkendte Pinocchio tæpper fra HAY ligger side om side med et fantastisk udvalg af farverige tæpper fra italienske Missoni, der garanterer sprudlende farvekombinationer, som du ikke finder mange andre steder. Hvadenten du vil skabe en afrikansk stemning med Kalaharitæppet, en indisk stemning med Rajahstantæppet eller en legesyg stemning med Pinnochiotæppet, vil Anton Dam tilbyde nogle spændende muligheder, og ikke mindst muligheden for at kombinere med møbler, puder og lignende.

Anton Dam er autoriseret forhandler af samtlige producenter du finder på denne side, og fører derfor alle produkter indenfor disse brands, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

UPS!

Der er ingen produkter der matcher det ønskede.