Belysning

Belysning

Find markedets, efter vores mening, smukkeste og mest interessante designer lamper hos Anton Dam, hvor Flos, Bestlite, Tom Dixon, Voss Co, Ycami, Gubi og Moooi er blandt vores foretrukne producenter i smukt design. Pendler, loftslamper, gulvlamper, bordlamper og væglamper. Vi har det hele: klassisk, moderne, retro, dansk, italiensk, enkelt, komplekst og detaljeret. 

Romeo Moon serien fra Flos har været meget populære gennem de sidste par år, og de kan selvfølgelig også findes her hos os. Det samme kan Etch serielamperne, man kan se i Go'morgen Danmarks studie, hvor den har prydet billedet den seneste tid. Har du en svaghed for historie kombineret med arkitektur, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på Bestlite lamperne, der har deres plads hos Winston Churchill i bøgerne, eller gun-serien designet af Phillippe Starck, der er en stærk kommentar til verden som den ser ud idag.

Anton Dam er autoriseret forhandler af samtlige producenter du finder på denne side, og fører derfor alle produkter indenfor disse brands, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 88

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4