Vitra

Vitra

Køb Vitra online hos Anton Dam, hvor vi har et stort udvalg af Panton, Eames, Bouroullec og George Nelson stole, ure og andet tilbehør fra den anerkendte producent. Blandt de mest populære produkter er Eames plastic chair med det karakteristiske Eiffel stel, som fåes i 7 forskellige farver. En anden populær stol fra producenten Vitra er Panton Plastic Chair, som er formstøbt ud i ét og er et sandt ikon fra 60'erne og 70'erne.

Vitra er en møbelvirksomhed dedikeret til at udvikle sunde, intelligente og inspirerende designprocesser der sammenfatter Vitra's unikke håndværkskunst med kreativiteten fra de ledende internationale designere. Det er Vitras mål at skabe produkter med høj funktionalitet såvel som æstetik.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Vitra, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3