Vipp Spande

Fra en baghave i Randers til en international designsucces med kontorer i København og New York. Vipp har vendt en henslumrende virksomhed til en forretning i stigende vækst. Grundlaget for succesen bygger på et unikt designprodukt og en ambitiøs brandingstrategi.

Holger Nielsen er manden bag designikonet - Vipp affaldsspanden. Baggrunden for at designe en funktionel og æstetisk affaldsspand opstod i 1939, da Holger Nielsens hustru Maria Nielsen skulle åbne sin frisørsalon. Pedalspanden skabte en del opmærksomhed og blev efterfølgende solgt til særligt læge- og tandlægepraksisser. I 1992 overtog 2. generation firmaet og Vipp spande er nu nærmest blevet et kult tilbehør i de moderne hjem.

Hver Vipp spand består af op til 42 komponenter og monteres i hånden af dygtige håndværkere. Én håndværker kan samle seks spande i timen. Kvalitet der holder.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Vipp, og har alle modeller og farver på lager til hurtig levering. Se hele vores kollektion på www.antondam.dk/brands/vipp

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

7 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

7 vare(r)