Vipp Skraldespande

Hos Anton Dam forhandler vi Vipp skraldespande, også kaldet Vipp Pedalspande. Vipp Pedalspanden/ Vipp skraldespanden er den fantastiske designklassiker, som udsprang at en ægtemands opmærksomhed og respekt, for sin hustrus behov. Vipp Skraldespanden blev oprindeligt designet til en frisørsalon, og er derfor skabt udfra kriterier om funktionalitet.

Vipp er med tiden blevet en stor familie af produkter, med tydeligt slægtskab i form af konkrete former og materialer.Vipp 14 er udstyret med et låg af rustfrit stål, en dæmpemekanisme, som får låget til at lukke i en blød og lydløs bevægelse, samt en gummiring, der garanterer lufttæthed. Kroppen er fremstillet i pulverlakeret stål og skjuler den udtagelige inderspand i galvaniseret stål. En gummiring i bunden sørger for at sarte overflader skånes.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Vipp, og har alle modeller og farver på lager til hurtig levering. Køb Vipp 1, Vipp 2, Vipp 3, Vipp 4, Vipp 5, Vipp 6, Vipp 7, Vipp 9, Vipp 11, Vipp 13, Vipp 14, Vipp 15, Vipp 16, Vipp 17, Vipp 441 hos Anton Dam. 

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

6 vare(r)