Sori Yanagi

Sori Yanagi

Køb Sori Yanagi køkkentilbehør online hos Anton Dam, hvor vi har en udvalgt kollektion af bestik, gryder, pander, kedler m.m. fra den japanske designer.

Sori Yanagis produkter er kendetegnet af høj kvalitet, og producenten har vundet global anerkendelse. Vi har hos Anton Dam et flot udvalg af bestik i rustfrit stål, bestik der er kælet ekstra for med både rustfrit stål og ibenholttræ, gryder og grillpander i serien Nambu Tekki der er fremstillet af smedejern, smukke kander i ægte porcelæn, og vandkedler i både børstet og poleret stål. Leder du efter bestik i smukt design og køkkentilbehør i gennemført minimalistisk stil, er du kommet til det rette sted. Bestik, gryder, kander og køkkentilbehør er på lager og leveres derfor hurtigt.

Sori Yanagi er født i Japan i 1915 og han er, den dag i dag, stadig aktiv som designer. Yanagi er yderst repekteret i designverdenen og har inspireret fagfæller over alt. Sori Yanagi har haft en afgørende indflydelse på etableringen og udviklingen af den japanske industrielle designtradition. Hans arbejde spænder vidt fra industrielle produkter som f.eks. møbler, porcelæn, grydeserier, køkkentilbehør til arkitektur og byudvikling.

To gange er Sori Yanaga blevet tildelt den ære at tegne den olympiske fakkel for Japan. Et af Sori Yanagis mest berømte værker er Butterfly stolen fra 1957. Da han besøgte Charles og Ray Eames i slutningen af 40'erne, lærte han om nye materialer og metoder, blandt andet om træ. Butterfly stolen, bestikserien og porcelænet findes i permanente samlinger på mange museer. Blandt andet på MOMA i New York og Louvre i Paris.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Sori Yanagi og Nambu Tekki serien, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

2 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

2 vare(r)