One Collection

One Collection

Køb One Collection møbler online hos Anton Dam, hvor vi har en udvalgt kollektion af stole, sofaer, sofaborde med mere fra den danske producent.

Fra begyndelsen af 1990 og indtil nu har One Collection's mål altid været at skabe design og designløsninger med attitude i samarbejde med de bedste og venligste arkitekter. One Collection har ikke lyst til at være de største, men har derimod et ønske om at være de bedste og mest engagerede partnere for kreative arkitekter og møbelfolk, der yder en ekstra indsats for at tilbyde deres kunder funktionel, stilistisk og individuel møblering.

Med Finn Juhl som deres flagskib har One Collection en bred og sammenhængende kollektion af designmøbler, designet af nordiske designere, der hver har sin plads hos One Collection.

Anton Dam er autoriseret forhandler af One Collection, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

12 vare(r)