Moooi

Moooi

Køb Moooi lamper online hos Anton Dam, hvor vi har et spændende udvalg af producentens bordlamper, gulvlamper og pendler.

Moooi er hollandsk og betyder smuk - som designet. Firmaet står for kreativitet udover det sædvanlige, og de har f.eks. produceret lamper og møbler, der ligner dyr: et vildsvin som bord og en hest eller en kanin som lampe.

De har kun eksisteret siden 2001, men har allerede evnet at forføre verden med deres mageløse og innovative design. Designeren Marcel Wanders er en af personerne bag Moooi, og sammen med andre designere står Moooi for design og form, som altid er grænsesøgende og udfordrende. Ud af denne filosofi opstår der unikke lamper og møbler, som ikke alene er helt i tråd med tiden - men ofte også foran.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Moooi, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

24 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

24 vare(r)