Montana

Montana

Du kan både købe det kendte modulære reolsystem fra Montana i Anton Dams onlineshop eller besøg vores forretning på Frederiksberg og få kyndig vejledning og hjælp til at designe din helt personlige Montana reol.

Montana er et system af reolmoduler med uendelige muligheder, der sammen med borde og stole kan ændre den gængse indretningskultur, så alle får mulighed for at skabe deres personlige rum.

Søger du andre brands inden for reoler kan du se dem her

Verner Panton's First stole fra Montana, også kendt som tivioli-stolen, er Verner Pantons første stol, der blev tegnet til en restaurant i Tivoli i København i 1955. Stolen blev designet til udendørs såvel som indendørs brug. Stolen har i denne nye udgave fået nyt flet og et stel i rustfrit stål. Stellet er fremstillet i rustfrit sleben stål, og sædet er fremstillet i stål med snoreflet i polyurethan.

Montana Møbler A/S er grundlagt af Peter J. Lassen i 1982. Virksomheden, der er et familieaktieselskab, er beliggende i Hårby på Fyn, hvor produktionen foregår i højteknologiske produktionslokaler på i alt 19.000 m2.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Montana, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

19 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

19 vare(r)