Hästens

Hästens

Køb Hästens online hos Anton Dam, hvor vi har et stort udvalg Hästens senge såvel som morgenkåber, håndklæder, og andet Hästens tilbehør.

Hästens er Sveriges ældste sengeproducent. Firmaet blev grundlagt allerede i 1852, hvor det hovedsageligt var sadelmageri. Det vigtigste polstringsmateriale i sadler var krøluld, og det var allerede på denne tid anerkendt som det bedste polstringsmateriale til madrasser. Sadelmagerne hos Hästens fremstillede i starten kun madrasser, men efterspørgslen efter senge steg, så det blev hovedproduktionen hos Hästens. Navnet Hästens og logoet er en påmindelse om, at virksomheden oprindeligt var et sadelmageri.

Håndværk og kvalitet er nøgleord for Hästens, der fremstiller sine senge i hånden udelukkende af naturmaterialer. Hästens er den eneste sengeproducent, der har fået samtlige produkter godkendt til miljømærkning med Svanen, Öko-Tex og Möbelfaktas kvalitetstest. Siden 1952 har Hästens Sängar AB været kongelig hofleverandør.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Hästens, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 81

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4