Giorgetti

Giorgetti

Køb Giorgetti online hos Anton Dam, hvor vi har et udvalg af borde, stole, reoler og sofaer fra de anerkendte designere i Foscarini.

Giorgetti SpA blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet. Det ville dog være mere hensigtsmæssigt at definere det som et barn af 1900-tallet, da selskabet voksede gennem ustandselige eksperimenter, der animerede de sociale og kulturelle kredse i denne periode. Designermøbler udviklede sig, ligesom kunst og haute couture, også hurtigt gennem innovative og kreative elementer, der har fundet deres plads i historien. I denne sammenhæng skiller Giorgetti SpA ud, som altid har skabt møbler med et unikt design og en klar identificerbar stil.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Giorgetti, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

3 vare(r)