Flos

Flos

Køb en Flos lampe online hos Anton Dam, hvor vi har et stort udvalg af pendler, bordlamper og gulvlamper fra de anerkendte designere i Flos.

Virksomheden FLOS blev grundlagt i 1962, samme år hvor firmaet startede sin første produktion af en række Flos lamper, som den dag i dag er klassikere i italiensk industriel design. På grund af Flos lampens tidløse design og tekniske fortrin produceres disse lamper stadig i dag. Igennem årene har mange prominente designere, designet Flos lamper: Achille og Piergiacomo Castiglioni, har designet Arco, Splügen Brau har både designet Toio og Taccia, Philippe Starck står bag Arà

Firmaets rødder går dog helt tilbage til slutningen af 50'erne, hvor en importør af Cocoon ved navn Arturo Eisenkeil fra Merano var kommet på sporet af en ny overfladebehandling på spraydåse, og som ønskede at finde ud af hvordan man kunne udnytte denne opfindelse.

Anton Dam er autoriseret forhandler af Flos lamper, og fører derfor alle produkter indenfor dette brand, selvom der kun vises et udvalg på antondam.dk. Finder du derfor ikke hvad du leder efter på denne side, så tag kontakt til os på tlf: 33 24 22 17, eller kig forbi butikken, og lad os hjælpe dig med at finde frem til hvad du søger.

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 30

  1. 1
  2. 2
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

24 pr. side

1 til 24 ud af 30

  1. 1
  2. 2